Küldetésünk nemcsak a kultúrában, de a mára a kultúra részeként definiált gasztronómiában is teret kap, így alkottuk meg Escargo név alatt a város két frekventált pontján gasztrótereinket, az Escargo Kávé-és Kakaóbárt és az Escargo Bisztró és Gasztroteret.

Escargo Kávé- és Kakaóbár a város egyik legszebb helyén, a százéves Zsolnay örökség területén a Bóbita Bábszínház földszintjén található. A kis hely különleges étel- és itallappal visz új színt a pécsi családok, a negyed egyetemistái és a városlakók életébe.

Az Escargo Bisztró és Gasztrotér a belváros és az egyetemi negyed keresztmetszetében, az Endresz György utca keleti felében megvalósuló hiánypótló kezdeményezés az Escargo Szobaszínháznak teret adó épület földszintjén. Az uránvárosi valahai pezsgő szellemi, kulturális és asztronómiai élet visszaállítására hivatott kulturális- és gasztrotér étel- és italválasztékában a tradicionálist ötvözi a progresszivval. a csendes kávézós délutánokat kulturális programokkal tarkított eleven estékkel.