Az Escargo küldetés nemcsak a színházban és pedagógiában van jelen, de szívügyünk minden ami értéket teremt. Oktatás, film, színház, művészeti nevelés. PR, marketing, menedzsment, rendezvény. Televíziós – és filmes tartalom, pályázatírás, pályázatkezelés. Grafikai tervezés, webes fejlesztés, komplex marketing kivitelezés, vállalati arculat kialakítás.

E szerteágazó szegmensekben egy a közös: mindegyikben alkotunk és építünk. Megálmodjuk a koncepciót, kialakítjuk a keretet, létrehozzuk a működés struktúráját. Tartalom és forma egymáshoz rendelésével teremtünk. Teremtünk új értéket magunknak és másoknak. Szakértelemmel, elhivatottsággal, a legújabb technikai eszköz-parkkal vállalunk filmes munkákat a műsorkészítés nulladik percétől a teljes megvalósításig.

Mottónk: Minden ami tartalom.

Tudjuk, hogy még a legnemesebb tartalomhoz is kell jól megtervezett design. Grafikus stábunk művészi elhivatottsággal önti formába a tartalomhoz kötődő elképzelést, az esztétika, a funkcionalitás és a desing jegyében, csakúgy mint vállalati arculat teljeskörű kialakítását, a logó megtervezésétől a az arculati színen át a tagline-ig. Fiatal, lendületes, a gazdasági élet trendjeit jól ismerő szakembereink bevonásával cégek, szervezetek, települések PR marketingjével, marketingstratégiájának kiépítésével foglalkozunk.