Brass Vibe – Télűző-gondűző koncert

When

2024.02.24.    
21:00 - 23:30

Where

Escargo Szobaszínház
Endresz György u. 2/b, Pécs
Map Unavailable

Elég már a hidegből, jöhet a tavasz? Gyere, és segíts nekünk elbúcsúztatni a telet egy igazi forró hangulatú, lendületes-őrületes estével! Az Escargo Szobaszínház falain belül február 24-én este hat fiatal jóképű és jókedélyű srác bizonyítja be, hogy rézfúvós hangszereik segítségével el tudják fújni a hideget, hogy a helyébe érkezhessen a napfény, a meleg, a kivirulás. A pécsi banda már országszerte hódított fellépéseivel, mindenhol sziporkázó hangulatot teremtve. Ez most is így lesz! Az elmúlt év néhány nótáját a téllel együtt búcsúztatják, de itt és most, utoljára még bulizhatunk rájuk, míg hoznak sok újdonságot a helyükbe, melyeket először hallhattok nálunk. Mire számíthattok?

Csak néhány példa: Jamiroquai, GigiD’Agostino, Bill Withers, Stromae, Kaukázus, akik mind itt lesznek a dallamokon keresztül a szívetekben. Az egész estés program kétszer egy órán át lehetőséget biztosít minden gondunk elűzésére, hogy aztán teret adhassunk a sok jónak, amit hoz a tavasz.

Az új dalok viszik tovább a premieren szerzett energiákat minden fellépésre, ezért nagyon fontos, hogy jókedvedet, ne hagyd otthon, és a vérpezsdítő dallamokra ne fogd vissza magad!